Nieuws over 2e divisie
/ 12 jan 2018 / 2e divisie

ACHILLES ’29 SPEELT ZATERDAG 'GEWOON' TEGEN FC LIENDEN

Achilles’29 zal zaterdag a.s. de competitiewedstrijd in de Tweede Divisie uit bij FC Lienden gaan spelen. Dit heeft de club vandaag aan de pers laten weten.

Het zal wel een “gehavend” team zijn, aangezien twee spelers al elders onderdak hebben gevonden en ook de trainer eerder deze week het bijltje er bij neer heeft gegooid. Aanvoerder Boy van de Beek heeft overeenstemming bereikt met dorpsgenoot De Treffers en Surmeli is per direct vertrokken naar het Turkse Adanaspor. Trainer Eric Meijers gaf eerder deze week aan zich niet langer te kunnen motiveren zich voor de club in te zetten door alle voorgaande gebeurtenissen. Hij zal dus zaterdag ook niet namens Achilles ’29 op de bank zitten.
Achilles ’29 heeft de termijn om in beroep te gaan tegen het vonnis van de rechtbank in Zutphen van 2 januari, waarbij de BV Achilles ’29 failliet werd verklaard laten verlopen zonder in actie te komen.

De BV is nu dus onherroepelijk failliet. Wellicht gaat er nog een doorstart plaatsvinden maar dat is aan het bestuur, in casu mevrouw Elrie Bakker – Derks.  De bedoeling is dat Theo van Cleef, teammanager van het eerste, de taken van trainer Eric Meijers zaterdag overneemt. In hoeverre hij hiervoor geschikt/gediplomeerd is werd vandaag bij navraag bij de club niet duidelijk. Ook niet in hoeverre dit door anderen binnen de club kan/gaat worden ondervangen.

Vandaag zal er in ieder geval door een spelersgroep worden getraind en er zal morgen ook een team namens de BV Achilles ’29 het competitietreffen bij FC Lienden spelen.

Wij van voetbaprof.com zijn nogal benieuwd naar dit treffen…….

Theo Uphus, voetbalprof.com

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws