WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

AFC trekt 3 nieuwe spelers aan

Barry / Amateurs / 1 jaar geleden

Op de website van landskampioen AFC uit Amsterdam de komst van drie nieuwe spelers aangekondigd. Verrassend genoeg is Nick van der Velden daar een van.

Nick van der Velden heeft reeds een langdurige carriére in het voetbal achter de rug. De 37jarige middenvelder kwam eerder uit voor o.m. RKC Waalwijk, FC Dordrecht, AZ (waarmee hij landskampioen werd) NEC, FC Groningen, Willem II en in het buitenland speelde hij voor Dundee United (Schotland) en Bali United (Indonesie). Het afgelopen half jaar kwam hij uit voor derdeklasser HBOK, waarmee hij ook kampioen werd. Voor deze club zou hij aanvankelijk ook komend seizoen uitkomen, echter heeft hij nu gekozen voor een seizoen bij AFC.

Naast van der Velden is ook Djuric Ascencion binnengehaald. In een ver verleden, het seizoen 2003/2004 kwam hij ook al voor AFC uit. Indertijd was hijteamgenoot van de huidige trainer van de club, Uli Landvreugd. Ascencion speelde nadien voor Turkyemspor, Rijnsburgse Boys, IJsselmeervogels, Hoek en de Belgische clubs Beerschot en TSV Lyra.

AFC haalde ook haar ex jeugdspeler Daily Groenewegen terug bij SDO uit Bussum vandaan. Tot 2016 speelde hij bij de Amsterdammers, daarna kwam hij drie jaren uit voor de club uit Bussum. Daaarmee bewandelt Groenewegen dezelfde weg die ook doelman Thomas deze zomer doet.

Eerder haalde AFC al verdediger Gevaro Markiet bij IJsselmeervogels op.

Bron: website AFC

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!