WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Alphense Boys speler Kelvin Maynard geliquideerd

Barry / Interviews en columns / 1 jaar geleden

Afgelopen nacht kreeg ik het bericht dat oud prof en voormalig speler van SV Spakenburg, Quick Boys en huidige speler van Alphense Boys, Kelvin Maynard doodgeschoten zou zijn. 

Ik las het bericht met afgrijzen en ging op zoek naar bevestiging. Helaas kreeg ik die bevestiging vanochtend rondt 06.00 uur. Na wikken en wegen plaatste ik het bericht op Twitter en wilde er een stuk aan wijden. Echter besloot ik het na een aantal minuten weer te verwijderen. Een half uur later deed ik weer een poging om het netjes te beschrijven. Ik plaatste het maar ook nu beviel mijn Tweet me niet.

Hoe in hemelsnaam kan je zoiets naar behoren beschrijven? Ik had contact met wat oud medespelers en allen waren er van slag van. Maar er waren waarschijnlijk ook nog jongens die er nog helemaal niets van af wisten. Moest ik dan degene zijn die hun het bericht bracht via mijn website?

Ja, ik schrijf ook over relletjes binnen een vereniging. Niet omdat ik dat zo leuk vind maar wel omdat dat direct te maken heeft met een selectie en/of staf of bestuur. Daar draai ik mijn hand niet voor om. Echter gaan dit soort verschrikkelijke dingen mij een stapje te ver om het als eerst te brengen. Ik wil niet voor een paar extra clicks op mijn geweten hebben dat een familielid of vriend zich dood schrikt door een. bericht die ik heb gebracht.

Ik ben hard, maar dit soort nieuws is van een ander kaliber en laat ik liever in eerste instantie over aan politie, justitie en de grote misdaadmedia.

Ik wil hierbij mij medeleven tonen aan de familie, vrienden en iedereen die Kelvin lief had.

Natuurlijk gaan de wildste speculaties nu de rondte in. Hij zou dit doen of dat doen. Het maakt niet uit. Ik ga. niet oordelen. Er is andermaal een leven gelaten. En dat is triest. Diep triest.

Barry

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!