WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

ASWH wint knap in Hoornaar van SteDoCo

Barry / Derde divisie zaterdag / 6 maanden geleden

ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft een knappe zege geboekt op bezoek in Hoornaar bij SteDoCo.

Vanmiddag stond er voor beide ploegen een regiederby op het programma. ASWH moest het namelijk opnemen tegen het sterker geachte SteDoCo. Echter sleepte de ploeg van Cesco Agterberg een knappe overwinning uit het vuur tegen de formatie van Gijs Zwaan.

De eerste echte kans van de wedstrijd was voor ASWH. Jesper van den Bosch kon doorlopen nadat hij diep was gestuurd maar toen hij de bal over de Hoornaarse doelman tikte richtte hij net te hoog waardoor de bal ook over het doel vloog. Even daarna was het weer van den Bosch die voor dreiging zorgde maar ditmaal ging zijn schot rakelings langs de kruising.

De tweede helft was pas een minuut oud toen Ismail Yilderim de score opende. Na een goede combinatie met Nick Slotboom wist hij het net te vinden. Op ongeveer de helft van het tweede bedrijf kwam SteDoCo meer uit zijn schulp en dat zorgde voor een aantal gevaarlijke momenten. Eerst vuurde Verheul een pegel af op Doedee, maar de Ambachtse doelman kon de bal naast het doel tikken. Vervolgens waren er een paar hachelijke momenten voor zijn doel na een vrije trap en een hoekschop maar hield de ASWH verdediging stand.

Uiteraard kregen de bezoekers door de voorsprong wat meer ruimte om te counteren en leek Lester Pires een kwartier voor tijd op weg naar de 2-0. Maar doelman Smith hield prima stand en redde. In de absolute slotfase was er nog een scrimmage voor het doel van ASWH, echter kreeg de formatie van Gijs Zwaan de bal niet tegen het net waardoor ASWH met een knappe overwinning van het veld mocht stappen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!