WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Barry: Een nieuw seizoen voetbalprof.com!

Barry / Derde divisie zaterdag / 1 jaar geleden

Eigenlijk zouden we aanstaande maandag weer beginnen, maar we hebben het terug gehaald naar gisteren. We zijn de aankomende dagen nog niet zo heel erg actief, maar de telefoon begint weer te rinkelen, de mailbox begint weer vol te stromen en eerlijk is eerlijk, het begint toch ook wel weer te kriebelen. 

Na drie seizoenen dagelijks tussen de 9 en 14 uur bereikbaar geweest te zijn, per direct een artikel te schrijven en te plaatsen en dan zonder ook maar één dag rust te hebben gehad, was ik na het afgelopen seizoen eigenlijk een beetje voetbalmoe. Ik kon even geen transfer meer horen, geen wedstrijd meer zien en een gerucht liet ik langs mij heen gaan. Immers, het is al drie jaar keihard werken, eelt op de vingertoppen en ruisende oren hebben zonder dat ik daar ook maar eens de gedachte over zou kunnen hebben om ervan op vakantie te kunnen. Geloof me, het is geen weelde zo’n voetbalwebsite. Helaas weten mijn zeer gewaarde collega’s van Voetbal in de Bollenstreek, Voetbal247 en het Amsterdamsche voetbal daar ook alles van.

Echter moet je dit ook gewoon alleen doen als je van voetbal houdt, graag schrijft en het leuk vind om zo af en toe een bommetje te leggen. Er wordt van je gehouden of je wordt gehaat, en dat is wel iets waar ik van geniet. Zo ook gisteren dus. Diverse bronnen vertelden ons dat er een aantal spelers bij AFC zouden vertrekken. Na een aantal personen geappt en gebeld te hebben heb ik ook hoor en wederhoor toegepast bij de club waar de geruchten over gingen. Dat zij deze geruchten betitelen als pure onzin is dan ook nieuws. Immers schrijf ik niet dat het 100% waar is. Ik schrijf de hardnekkige geruchten die rondgaan tussen de Bollenstreek en Amsterdam en van Hardenberg tot Sneek. En het hoor en wederhoor heeft ertoe geleid dat de geruchten vooralsnog afgeserveerd zijn. Niks mis mee toch? Dat er mensen politiek correct zijn en mij bellen, prive berichten en appen met de opmerkingen dat ik riooljournalistiek bedrijf vind ik een compliment. Degene die namelijk wel kunnen lezen zien dat niet ik, maar derden deze geruchten voeden. Ik maak het alleen maar bekend.

Maar goed, ik wilde nog even wachten tot maandag omdat er de aankomende dagen een verhuizing op het schema staat en ik omkom in het werk. Echter was dit iets waar ik natuurlijk niet mee kon wachten en daarom heb ik het een paar dagen terug gehaald. Voetbalprof.com is weer open en wij zullen u weer bedienen van al het transfernieuws, wedstrijdverslagen, uitslagen, geruchten en relletjes van de clubs uitkomend in de Tweede en Derde Divisies. Het beloofd weer een prachtig seizoen te worden met aan mijn zijde mijn zeer gewaardeerde collega Theo Uphus. Ook deze man zet zich inmiddels al een jaar of twee in om mijn website bekender te maken, en dat doet hij echt geweldig. Theo is niet zo ‘hard’, vooral iets genuanceerder, en kan gewoon ook nog eens veel netter schrijven dan ik, maar we vullen elkaar perfect aan. Laat ik het zo zeggen…. ik ben meer van de harde woorden en de realiteit. Theo van de nette woorden en het oog op de toekomst. Theo mag over 100 jaar overal nog de bestuurskamer in. Van mij zien ze liever mijn hakken als mijn tenen omdat ik dus gewoon alles vraag en ook door blijf vragen. Op amateurniveau is dat niet helemaal gepast schijnt het. Toch zijn er inmiddels aardig wat TC’s, voorzitters, trainers en spelers waar ik onwijs leuk contact mee heb. Niet omdat ze nou zo graag aan mij willen vertellen wat er speelt bij hun club, maar wel om mijn eerlijkheid. Er kunnen in elk geval afspraken met mij gemaakt worden. Ik schroom niet om relletjes te plaatsen, maar als ik eerlijke antwoorden krijg met een goede uitleg en goede afspraken over publicatie, dan hou ik me daaraan. En juist daarom heb ik besloten om er weer minimaal een jaar mee door te gaan.

Het seizoen 2019/2020 gaat weer los en wij zijn erbij.

Maar goed, ik heb de site besproken, verteld dat ik weer een jaar door ga, maar er is ook nieuws op prive vlak. Speciaal voor mijn vaste volgers: over ongeveer 5 weken wordt ik weer vader. Ik ben 43 jaar, heb twee dochters van 18 en 23 jaar, door die mooie website ben ik in de afgelopen 3 jaar nog rimpeliger en grijzer geworden, staan de wallen onder mijn ogen, en zal het er na dit seizoen waarschijnlijk nog beroerder met mijn uiterlijk voor staan, maar er komt weer een klein meisje aan. Eind van deze maand, begin september mag ik weer een dochter verwelkomen en ik ben trots.

Tevens ben ik weer werkzaam in de autobranche waar ik de luiers en de voeding van zal moeten bekostigen en de monden van mijn vriendin en haar twee dochters mee zal moeten voeden. Werk dat ik al 25 jaar kan, doe en ambieer. Ach, ik zie de autohandel als sponsor om de website voetbalprof.com draaiende te houden. Samen met mijn inmiddels grote (letterlijk en figuurlijk) vriend Marcel werken wij hard om beide bedrijven draaiende te houden en eigenlijk gaat dat prima. Wij hopen op deze manier steeds verder uit te breiden. Zowel in de voetbal,- als de autobranche. Beide weten wij niet van opgeven, werken snoeihard, hebben de passie die nodig is en we hebben er lol in. Waarschijnlijk het allerbelangrijkste om iets succesvol te laten worden.

De Tweede divisie, Derde Divisie zaterdag en de Derde Divisie zondag. Als u al het nieuws wilt lezen van deze competities bent u bij ons aan het goede adres.

Wij hebben er geloof in. U ook? Wij zien u in elk geval graag terug op voetbalprof.com zoals 50.000 andere lezers per maand dat ook doen.

Wilt u uw bedrijf in de spotlights zetten? Mailt u dan naar voetbalprof@outlook.com en wie weet kunnen we een samenwerking aan gaan.

Like ook onze Facebookpagina voetbalprof!

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!