WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Barry: “We beginnen ook helemaal opnieuw met het binnen halen van sponsoren.”

Barry / Interviews en columns / 2 jaar geleden

Aankomende week is het dan zover. Dan komt de vernieuwde website online! Het duurde iets langer dan verwacht en gehoopt, maar bij de ontiegelijk goede websitebouwers van JVH Webbouw te Veenendaal zijn wij helaas niet de enige, en daar hebben wij maar respect voor op te brengen. 

Man, wat ben ik enthousiast geworden van de voorbeelden die ik binnen heb gekregen. Het wordt gewoon allemaal heel anders. De afgelopen tijd kregen wij wat klachten binnen van mensen die vonden dat de witte letters op de zwarte achtergrond moeilijk leesbaar waren. Daarom hebben wij de achtergrond gewoon aangepast naar wit met daarop zwarte letters  Tevens was het lastig om van het ene artikel naar het volgende te gaan omdat je altijd eerst terug naar de Homepage moest. De meeste bezoekers, waar er overigens zo’n 40.000 unieke per maand van zijn, komen via Facebook of Twitter op onze site. Dan lezen ze dat ene artikel en verdwijnen weer van de site. Dat is natuurlijk jammer, want wij willen ze graag vasthouden. Dus daar moest iets op gevonden worden. Vanaf volgende week zal er dan ook een kolom komen met het laatste nieuws waardoor u gewoon van het ene artikel naar de volgende kunt gaan.

Er komt een homepage menu met amateur Divisies, wij gaan weer meer het profvoetbal bij houden met belangrijke artikelen uit het binnen,- en buitenlands profvoetbal, nieuws van de KNVB, Oranje, columns en interviews, transfers en een aparte sponsorpagina. Met deze laatste zijn wij nog aan het kijken hoe wij het precies in gaan vullen, maar elke sponsor van groot tot klein zal op onze website genoemd worden. Bedrijven en particulieren die ons willen steunen om groter en beter te worden worden met naam en toenaam genoemd. Op deze manier willen wij u het beetje eer geven die u ons geeft. Wij zijn ongelooflijk trots dat wij voor zoveel mensen onze stukken mogen publiceren, maar met alleen trots kunnen wij niet uitbreiden en onze buikjes vol eten. Daar is geld voor nodig, zo simpel is het.

Wij beginnen ook helemaal opnieuw met het benaderen van sponsoren. Er zijn twee sponsoren die ons al vanaf dag één steunen, genoemd Autobedrijf Liekendiek en SBJ Automotive, beide te Rotterdam. Deze blijven aan, en verder zullen wij andere nieuwe sponsoren gaan genereren. Van alle inkomsten die deze nieuwe sponsoren aanbrengen zullen wij een klein percentage overmaken naar de schitterende stichting http://www.footballmakesithappen.nl. Heeft u ook belangstelling om ons te helpen en uw naam te lenen aan deze website? Let op, wij zijn eerlijk, transparant, wij laten onze oren niet hangen naar clubs in het bijzonder. Wij vertellen gewoon hoe het is, wat er speelt bij een club, speler, trainer, of zij dat nou leuk vinden of niet. Ook u wilt toch onafhankelijke journalistiek? Simpel, bent u lid van een voetbalclub die wij beschrijven maar u wilt uw naam niet lenen aan voetbalprof.com omdat wij ook weleens negatief over uw club kunnen schrijven? Blijf dan maar weg. Houdt u van transparantie en van eerlijkheid? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wacht even volgende week af. Dan is de nieuwe website er en zullen wij weer 7 dagen per week, 10 uur per dag op jacht gaan naar nieuws. Nieuws dat door onze bezoekers graag gelezen word.

Tot volgende week.

Barry voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!