WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bas Hendriks en Mees Siers verlengen contract bij De Treffers

Barry / Tweede divisie / 2 maanden geleden

De Treffers uit Groesbeek heeft haar dertiende en veertiende selectiespeler voor het komende seizoen gecontracteerd. De club van sportpark Zuid is er in geslaagd de contracten met Bas Hendriks en Mees Siers voor een seizoen te verlengen.

Beide spelers roemen op de clubwebsite de sfeer binnen de club en selectie waar zij nu ook in actief zijn.

Bas Hendriks gaat zijn vijfde seizoen bij de Treffers in. De 24 jarige speler heeft een langdurige blessure achter de rug. Eigenlijk was hij middenvelder maar thans functioneert hij bij de Treffers als linksback. Het maakt hem niet echt veel uit, als hij maar aan spelen toe komt. Hendriks kwam eerder uit voor BSV Olympia ’18 uit Boxmeer en de gezamenlijke jeugdteams van VVV Venlo en Helmond Sport.

Mees Siers, aanvankelijk rechtsback maar nu verdedigend middenvelder gaat zijn derde seizoen in bij de Treffers. Hij had opties in het buitenland maar is ook doende zijn UEFA A diploma te halen. Hij hoopt na zijn actieve loopbaan dus als trainer verder te kunnen. De 31 jarige speler heeft een prachtige CV als speler, onder meer in Denemarken, Noorwegen en IJsland. Ooit begon hij met voetballen bij v.v. Zelhem, waar hij werd weggeplukt door de gezamenlijke opleiding van Vitesse en AGOVV. Ook kwam hij nog uit voor Helmond Sport.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!