Nieuws over Hoofdklasse A Zondag
/ 11 okt 2017 / Hoofdklasse A Zondag

VAN DEN BERG STOPT NA DIT SEIZOEN ALS HOOFDTRAINER BIJ ALPHENSE BOYS

Aad van den Berg stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij Alphense Boys. De trainer geeft aan dat hij na drie seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging. Afgelopen seizoen wist hij met Alphense Boys via de nacompetitie te promoveren naar de hoofdklasse.

Van den Berg zegt op de website van de ploeg uit Alphen: “Ik vind drie jaar als trainer bij een club de maximale termijn. Ik maak hier een geweldige tijd mee, maar het is zowel voor mijzelf als voor de club – denk ik – goed als er na drie seizoenen weer een keer een nieuw gezicht voor de groep komt te staan. Ik word liever uitgezwaaid dan uitgekotst.”

Ervan uitgaande dat Alphense Boys zich zal handhaven in de hoofdklasse, kan de oefenmeester terugkijken op een succesvol verblijf op sportpark De Bijlen. In zijn eerste jaar haalde Alphense Boys de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse maar werd toen nog in de eerste ronde uitgeschakeld. Vorig jaar ging dat vele malen beter. In een nacompetitie met maar liefst 22 ploegen die streden om één plaats wonnen zij in de finale op Tweede pinksterdag 5 juni 2017, van Velo uit Wateringen, waarmee een terugkeer na vier jaar geen hoofdklasse een feit was.

Video: Alphense Boys viert feest op het veld na winst, dus promotie, tegen VELO. 

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws