WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bestuur JVC Cuyk: “ volgend seizoen geen betalingen aan selectie.”

Barry / Derde divisie zondag / 1 jaar geleden

Aanstaande maandag zal er een ledenvergadering bij JVC Cuyk en dan mogen de leden zich uitspreken over de situatie bij de club. Het gaat dan met name over de richting die men met de selectie gaat aanhouden. Er waren drie scenario’s uitgewerkt, echter één daarvan is nu al door het bestuur afgeschoten.

Het eerste van de hieronder beschreven scenario’s is door het bestuur al als onhaalbaar bestempeld.

1. Doorgaan op dezelfde voet als dit lopende seizoen, waarbij dan een sponsor moet worden gevonden die het team financiert.

2. Doorgaan in de derde divisie met een team dat niet wordt betaald.

3. Het volledig terugtrekken van het eerste team uit de derde divisie.

Het bestuur heeft geen sponsor gevonden die het team alsnog financieel overeind wil houden en daarom blijven nog slechts scenario 2 en 3 als mogelijkheid over.

Naar het schijnt heeft de club nu ook enige achterstand in de betalingen over het lopende seizoen, en zou men nu denken aan het uitbrengen van obligaties welke binnen vijf jaar dan weer zouden worden terugbetaald door de club.

De club speelt zondag a.s. de belangrijke uitwedstrijd bij OJC Rosmalen. Bij een nederlaag zou EVV de club uit Cuyk kunnen passeren op de ranglijst en dan zou JVC in de nacompetitie terecht komen. Aanvoerder Johny Grotenhuis begrijpt het belang van deze wedstrijd, maar geeft tevens aan dat de toestand waarin de club nu verkeert niet goed is voor de focus van de spelers.

Bron: de Gelderlander

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!