WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

BREAKING: DANNY BLIND ONTSLAGEN ALS BONDSCOACH!!

Barry / KNVB / 4 jaar geleden

21.11 uur

De kogel is door de kerk! Danny Blind is ontslagen als bondscoach van het Nederlands elftal. Dit melden diverse anonieme bronnen vanuit het Hilton Hotel Amsterdam aan voetbalprof.com!

Volgens deze bronnen, die het eten en drinken en de beveiliging verzorgden wordt het nieuws vanavond nog bekend gemaakt.

Aanleiding is de tegenvallende resultaten van Oranje en vooral de beschamende nederlaag van gisteravond tegen Bulgarije.

21.29 uur

Inmiddels heeft de KNVB het nieuws via een statement op de officiële website bekend gemaakt.

Onderstaand bericht:

De KNVB heeft besloten bondscoach Danny Blind per direct uit zijn functie te ontheffen. Dat is vandaag afgesproken in een gesprek tussen de KNVB vertegenwoordigd door directeur betaald voetbal Jean Paul Decossaux en Technisch directeur Hans van Breukelen.

Het gesprek, gevoerd op initiatief van de KNVB vond plaats naar aanleiding van het verloren duel met Bulgarije gisteren in Sofia. Fred Grim neemt dinsdag plaats op de bank als interim-coach als Oranje in de Amsterdam arena tegen Italië oefent. De KNVB gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe bondscoach.

Decossaux zegt met spijt afscheid te nemen van Blind: “We hebben respect voor wat Danny betekend heeft voor ons en voor het elftal tijdens zijn dienstverband. Maar omdat de sportieve resultaten zijn tegengevallen, en nu ook de kwalificatie voor het WK in Rusland moeizaam verloopt, voelen we ons helaas genoodzaakt afscheid van hem te nemen.”

Blind reageert zelf ook: “We waren op de goede weg, Bulgarije uit was naar mijn idee een incident. Ik heb er alles ingestopt wat ik in me had. Jammer dat het hiermee eindigt.”

Ongelooflijke kul wat zowel de KNVB als Blind hier verkondigd. Zowel de KNVB als Blind zijn op dit moment totaal ongeschikt gebleken. Dit heb ik vanochtend in mijn artikel al verteld en daar blijf ik bij. Ook deze directeuren moeten hun biezen pakken, en wel heel snel!

 

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!