Nieuws over 2e divisie
/ 12 feb 2018 / 2e divisie

Breaking: Jack van den Berg nieuwe trainer van VV Katwijk!!

Witte rook uit Katwijk. Jack van den Berg is per direct aangesteld als nieuwe trainer van VV Katwijk, de koploper van de Tweede Divisie. Van den Berg komt over van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht en is aangesteld voor minimaal 1,5 seizoen.

Jack van den Berg had bij ASWH nog een doorlopend contract maar de club dat uitkomt in de Derde Divisie zaterdag gunt de trainer de mooie stap. Tussen beide clubs zou er “goed en constructief overleg geweest zijn,” zo melden de oranjehemden op de officiële website.

De 59-jarige trainer is een ervaren en gelouterde coach die al jaren in de top van het Nederlandse amateurvoetbal werkzaam is. Als speler doorliep hij vanaf de E t/m de A-junioren de gehele jeugdopleiding van Feyenoord. Hierna kwam van den Berg viertien jaar uit in de toenmalige hoofdklasse bij Zwart-Wit’28, Barendrecht en SC Feyenoord.

Als jeugdtrainer werkte van den Berg vier seizoen bij de profs van Feyenoord waar hij verantwoordelijk was voor de C1 en B1. Hierna was hij vier jaar hoofdtrainer bij Zwart-Wit’28. Na een seizoen bij SHO volgden vijf succesvolle seizoenen bij ASWH. Vanaf 2006 was hij maar liefst negen seizoenen hoofdtrainer bij Barendrecht die hij van de 1e klasse naar de Topklasse bracht. Tevens was hij tegelijkertijd trainer op de zondag bij IFC, de club die hij in vier seizoenen van de 2e klasse naar de Hoofdklasse bracht. In 2015 keerde hij terug naar ASWH en promoveerde direct in 2016 naar de Derde Divisie.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws