WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Breaking: Kozakken Boys en Jasper de Muijnck per direct uit elkaar

Barry / Tweede divisie / 6 maanden geleden

Kozakken Boys en hoofdtrainer Jasper de Muijnck hebben in goed overleg besloten om per direct te stoppen met de samenwerking.

Technisch directeur Kees Spaan heeft op de officiele website van de club de reden omschreven van het ontslag van de Muijnck. Spaan: “Jasper heeft te kennen gegeven dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn voetbalvisie op de groep over te brengen. Ook na diverse gesprekken met de spelersgroep en technische commissie is er geen verbetering waar te nemen. Jasper en wijzelf geen geloof meer dat dit alsnog zou gebeuren en daarom is het beter om de samenwerking te beëndigen.”

Ook voorzitter de Goeij spreekt zich uit: “Het is jammer dat zoiets als dit gebeurt. Jasper is een fijn persoon om mee te werken maar als het niet klikt tussen een trainer en de spelersgroep dan wordt het gewoon heel moeilijk. Gelukkig is het allemaal in goed overleg met Jasper gegaan. We gaan nu kijken om een vervanger te vinden.”

De aankomende periode zullen de assistent trainers de taken van de Muijnck over nemen totdat er een nieuwe trainer is aangesteld.

Het ontslag zat er wel een beetje aan tee komen na de slechte seizoenstart. In de rust van de wedstrijd tegen VVSB waren de supporters al not amused en ‘eisten’ ook dat Kozakken Boys met 3 punten van het veld zouden stappen. Als dat niet zou gebeuren kon hij ‘zijn koffers’ pakken werd er toen uit het publiek geroepen.

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!