WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Broers Teijsse en nog twee dragende spelers weg bij AFC?

Barry / Tweede divisie / 11 maanden geleden

Volgens diverse bronnen zouden maar liefst vier dragende spelers, die AFC afgelopen seizoen voor een groot deel aan het landskampioenschap bij de amateurs hebben geholpen, weg mogen bij AFC Amsterdam. 

Vanmiddag bereikte ons het bericht dat Yordi en Kenny Teijsse zouden hebben gesproken met een nieuwe Tweede divisionist. Bij de vraag hoe dat kon werd verteld dat de sponsoren van AFC zich terug getrokken hebben omdat bovenstaande spelers te hard op de begroting zouden drukken en deze sponsoren het niet meer op kunnen of op willen brengen.

Toch bleef bij ons de twijfel of dit wel echt waar was. Echter kregen wij van voetbalprof.com vanavond van nog drie bronnen het bericht dat zij inderdaad vrij zullen komen en zelfs al aangeboden zouden zijn bij andere clubs die hoog in de rangorde van het amateurvoetbal staan.

Uiteraard hebben wij de Technische Commissie van AFC gebeld en wij spraken kort met Benno Nihom. Die vertelde ons: “Ik moet hier een beetje om lachen. Dit is pure onzin. Gewoon absoluut niet waar. Verder ga ik op deze geruchten dan ook geen commentaar meer geven.”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!