Nieuws over Amateurs
/ 12 jan 2018 / Amateurs

Christiaan van Hussen na dit seizoen van IJsselmeervogels naar DVS'33

De in Utrecht woonachtige Christiaan van Hussen, in het dagelijks leven werkzaam als fitnessinstructeur, speelt volgend seizoen in het shirt van DVS’33 uit Ermelo.

Van Hussen begon met voetballen bij SV Houten. Op 18-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar USV Hercules. Met de Utrechtse club maakt hij de opmars mee van de 1e klasse naar de Topklasse. Na drie seizoenen pikte het ambitieuze FC Lienden hem op. Hij blijft twee seizoenen in de Betuwe actief en wordt in beide seizoenen kampioen in de Topklasse zondag. In het eerste seizoen wint hij met FC Lienden ook de strijd om het algeheel amateurkampioenschap, door Kozakken Boys te verslaan.

Na twee seizoen vertrekt Van Hussen naar IJsselmeervogels. Ook met de Spakenburgers wordt hij kampioen en promoveert hij van de 3e divisie naar de 2e divisie, waarin hij dit seizoen uitkomt. Na dit seizoen komt er dus een einde aan het dienstverband met IJsselmeervogels en vertrekt hij na twee seizoenen naar DVS ’33 Ermelo.

Van Hussen over de overstap naar DVS ’33 op de website van de club uit Ermelo:   “Met zowel de onlangs gestopte TC, de huidige interim TC en de hoofdtrainer heb ik prettige gesprekken gevoerd. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen in Ermelo te spelen. Mijn doel is om met DVS ’33 te in de 2e divisie te gaan spelen. Wanneer ze dit seizoen niet promoveren, gaan we daar vanaf volgend seizoen met z’n allen ons best voor doen om dat te bereiken.”

De Technische commissie is blij met de komst van Christaan van Hussen. Hij is een allround middenvelder die naast zijn voetballende capaciteiten de nodige ervaring en winnaarmentaliteit met zich mee brengt. Door zijn ervaring op het hoogste niveau weet Christiaan ook wat in de top van het amateurvoetbal wordt gevraagd.

De overgang van Van Hussen is een gezamenlijke inspanning geweest en in goed onderling overleg gegaan tussen de onlangs gestopte TC en de nieuwe interim TC.

“DVS’33 Ermelo heet Van Hussen van harte welkom en wenst hem voor dit seizoen nog veel succes met IJsselmeervogels”, Aldus de Technische commissie a.i. en bestuur DVS’33 Ermelo.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws