WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

COCU VINDT UITSPRAAK DIRECTEUR KNVB ZORGWEKKEND

Barry / KNVB / 4 jaar geleden

Phillip Cocu heeft zich op de wekelijkse persconferentie uitgelaten over de uitspraak van Directeur betaald voetbal Gijs de Jong, die eerder deze week in zijn column zei dat hij duimt dat Feyenoord landskampioen word.

In de column van de Directeur betaald voetbal Gijs de Jong stelde hij dat hij hoopt dat Feyenoord kampioen word omdat de achterban dat zou verdienen en dat een topclub die al zolang geen rol van betekenis heeft gespeeld in de titelstrijd daar wel is een keer aan toe zou zijn. Hij zou het voor ‘een keertje’ toejuichen.

Hierna werden er in diverse media al vragen gesteld of een directeur betaald voetbal deze uitspraken wel zou mogen en kunnen doen en op de persconferentie van PSV werd dit ook aan Phillip Cocu gevraagd. De ploeg van Cocu is aankomende zondag namelijk de tegenstander van de Rotterdammers en als de Eindhovenaren winnen doen zij weer volledig mee om het kampioenschap.

Cocu reageerde als volgt: “Ik heb het gelezen. Als je een column schrijft, heb je er rustig over nagedacht, dan ga je er rustig voor zitten. Ik vind het zorgwekkend dat de directeur van de KNVB zich hierover uitlaat. Het heeft me verbaasd.”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!