Nieuws over Amateurs
/ 18 dec 2017 / Amateurs

Danny Menting keert na dit seizoen terug bij ACV Assen

Danny Menting , die voor het tweede jaar uitkomt bij SC Genemuiden en daarmee momenteel de koppositie in de Hoofdklasse B zaterdag bezet, keert in het seizoen 2018-2019 terug naar ACV. Daar speelde hij al eerder twee seizoenen, zij het met een onderbreking, toen hij bij FC Emmen onder contract stond, zo meldt de officiële clubwebsite van de Assenaren.

De 27-jarige Menting is op verschillende posities inzetbaar, zo bleek ook in zijn periode bij ACV. Hij speelde toen centraal achterin, in de spits en af en toe op het middenveld. Een echte allrounder dus.

Menting begon met voetballen bij Be Quick en speelde daarna voor FC Groningen en BV Veendam. Over zijn rentree bij ACV zegt Menting zeer content te zijn: “Ik ben er zeer content mee dat ik terug mag komen. Het was een goed gesprek met de trainer en de technische commissie. Ik kijk ook positief terug op mijn eerste periode bij ACV. In die twee seizoenen speelden we mee om de prijzen en was de sfeer heel goed. Ook de mensen binnen de club gaven mij een goed gevoel.”

Bij SC Genemuiden heeft Menting het overigens ook gewoon heel erg naar zijn zin. Maar volgens de speler, die met zijn vriendin Marjolein in Groningen woont, wordt het reizen hem wat te veel en heeft hij daarom besloten terug te keren naar Assen. Bij ACV zal Menting onder leiding staan van trainer Fred de Boer die onlangs zijn contract met een seizoen heeft verlengd.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws