WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Danny van Haaren sluit definitief aan bij VV Katwijk

Barry / Tweede divisie / 1 jaar geleden

Danny van Haaren trainde en speelde vanaf de tweede week van de voorbereiding mee met de selectie van VV Katwijk. Beide partijen zijn nu overeengekomen dat Danny ook definitief de rest van het seizoen zal blijven. Dinsdag tekende hij een contract tot het einde van dit seizoen dit meldt VV Katwijk vanavond op de website van de club. 

Tekst: website VV Katwijk Foto: VV Katwijk

In de oefenwedstrijd met VV Katwijk tegen Telstar raakte Danny helaas geblesseerd. Na zijn herstel hiervan traint hij sinds twee weken weer volledig met de selectie mee. De 21-jarige, zeer veelzijdige tweebenige en creatieve middenvelder, gaat bij VV Katwijk proberen om verder topfit te raken en hoopt daarna van waarde te zijn voor de selectie en de club.

Danny begon in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam, waarna hij zes seizoenen uit kwam in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hierna verhuisde hij voor een jaar naar Almere en Cambuur, voordat hij naar Telstar vertrok, waarmee hij afgelopen seizoen vijftien wedstrijden uitkwam in de Eerste Divisie. Gedurende zijn periode bij Feyenoord kwam Danny ook uit voor het Nederlands Elftal- 15,  -16 en -17 jaar.

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!