WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De dag van ODIN’59 tegen Heerenveen in beeld en geluid

Barry / Derde divisie zaterdag / 2 jaar geleden

Na afgelopen maandag bij de laatste training te zijn geweest was het afgelopen woensdag de dag van de bekerclash tegen SC Heerenveen. Een dag voor de spelers, technische staf en publiek van Derde Divisionist ODIN’59 om nooit te vergeten.

Ik, Barry Joren, mocht er namens voetbalprof.com de hele dag bij zijn. Ik was erbij met aankomst, had een clash met de vervelende Dennis Schouten van POWnews, daarna bij het eten en uitwaaien op het strand waar ik een onwijs leuke anekdote van de hoofdtrainer te horen kreeg. Daarna terug naar het Telstar stadion waar de echte voorbereiding begon. De wedstrijdbespreking, de opstelling, de voorwedstrijd van de jeugd O14, de kleintjes die met de selecties aan de hand mee mochten lopen het veld op, de wedstrijd, de bespreking in de rust van de trainer….. En last but not least…. De verdiende ere ronde voor het ongelooflijk trotse publiek. En alles staat op beeld!

Ik heb genoten en dank ODIN’59 voor het vertrouwen. En ik… ik ben trots dat ik zo’n mooi clubje heb mogen volgen!

Het filmpje van de aankomende spelers op de fiets van ODIN’59 hebben wij mogen gebruiken van Jaap van Aanholt. De stadionspeaker van ODIN’59, onze dank hiervoor Jaap!

Veel plezier!!

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!