WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Treffers huurt per direct Lowie van Zundert van NEC

Barry / Amateurs / 5 maanden geleden

De Treffers heeft zijn slag geslagen op de winterse transfermarkt. De club uit Groesbeek heeft een huurovereenkomst kunnen sluiten met NEC aangaande Lowie van Zundert. Van Zundert zal per direct aansluiten bij de ploeg van Anton Janssen. 

De pas 20-jarige spits speelde de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen op huurbasis voor RKC Waalwijk waar hij na zeven wedstrijden in de basis gestaan te hebben aan het begin van dit seizoen weer terug naar NEC verkaste. Dit seizoen heeft van Zundert acht keer mogen spelen voor jong NEC. In deze wedstrijden trof hij 6 keer doel.

Na het tussentijdse vertrek van Sjoerd Ars was De Treffers op zoek naar een nieuwe spits en die hebben zij nu gevonden in het jonge talent. Iets waar De Treffers bijzonder content mee is. Ook Van Zundert zelf is erg blij met de stap getuige zijn reactie op de officiële website van de Groesbeekse club: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Elke week een competitiewedstrijd spelen kijk ik naar uit. Mijn doel is om het aankomende halve seizoen zoveel mogelijk te spelen en te scoren voor De Treffers.”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!