Nieuws over Amateurs
/ 12 aug 2017 / Amateurs

DIEGO MEERVELD KEERT TERUG BIJ OJC ROSMALEN

De 20 jarige spitsspeler Diego Meerveld is sneller dan verwacht teruggekeerd bij Zondag Derde Divisionist OJC Rosmalen. Einde afgelopen seizoen nam hij afscheid van de rood/zwarten om zijn geluk te gaan beproeven bij FC Den Bosch. De  bedoeling was dat hij zou gaan aansluiten bij het beloftenteam van de Bosschenaren. Meerveld ging aanvankelijk ook in training in de Vliert en kwam zelfs tot wedstrijden in het eerste team van trainer Willy Boessen. Zo speelde hij een helft mee tegen tweedeklasser Helvoirt waarin hij eenmaal scoorde, eindstand 5-1. Ook tegen de Graafschap (1-0 winst) was hij een helft actief.

Als reden voor de terugkeer geeft Meerveld aan dat een combinatie van ervaringen hem tot de terugkeer heeft doen besluiten. Die combinatie bestaat uit intensere trainingsarbeid, zijn werk en zijn priveleven, o.m. bestaand uit een gezin met jonge dochter.

Bij OJC zal Meerveld worden geconfronteerd met de terugkeer va een andere spits. Mede vanwege het eerdere afscheid van Meerveld kwam Wesley Meeuwsen na twee seizoenen bij de Treffers terug naar Rosmalen.  Meeuwsen speelde eerder twee maal voor de club en was ook actief bij o.m. Blauw Geel ’38 in Veghel, RKSV Schijndel en JVC Cuyk. In het seizoen ’15-’16 was hij topscorer namens de Treffers in de toenmalige Topklasse met 18 treffers.

Meerveld vreest de concurrentie met de 30 jarige routinier niet.
“Ik denk dat ik prima met hem in de spits kan spelen. Bovendien kan ik ook op de flanken en vanuit het middenveld uit de voeten.”

Met de terugkeer van Meerveld lijkt er in ieder geval meer gif in de aanval van de club uit Rosmalen te komen.
En dat kan gezien de resultaten in de oefencampagne geen kwaad.

Theo , voetbalprof.com
 
Bronnen: website OJC Rosmalen, Voetbal 073, Brabants Dagblad.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws