WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

DIRECTEUR BETAALD VOETBAL DUIMT DAT FEYENOORD KAMPIOEN WORDT!

Barry / Binnenland / 4 jaar geleden

Een opvallende uitspraak van Gijs de Jong, directeur betaald voetbal van de KNVB. De Jong stelt in zijn wekelijkse column dat hij tijdens de topper van aanstaande zondag tussen Feyenoord en PSV gaat duimen voor een overwinning van de Rotterdammers.

Als extra motivatie zegt de Jong: “Ja, sorry Eindhoven, maar ik meen dat. Die ongelooflijk grote club Feyenoord, komend van zo ver, jaar-in-jaar-uit geploeterd om financieel en ander onheil af te wenden. Eindelijk staat die volksclub weer op de drempel van een landstitel. Met zo’n enorme achterban is het goed voor het hele voetbal, dat Feyenoord kampioen wordt. Als je als nationale topclub al zo lang geen rol van betekenis hebt gespeeld in de titelstrijd, mag het wel weer een keertje. Eén keertje.”

Er zijn medewerkers van bedrijven die er alles aan doen om het de directeur naar de zin te maken. Dat in ogenschouw nemend? Is dit dan een uitspraak die de directeur betaald voetbal kan doen? Zou hij hiermee niet een deel van zijn werknemers, bewust of onbewust, beïnvloeden?

 

 

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!