Nieuws over Amateurs
/ 10 aug 2017 / Amateurs

DOVO VERSTERKT ZICH PER DIRECT MET NANDO WORMGOOR

Nando Wormgoor sluit per direct aan bij de selectie van Gert Kruys in Veenendaal bij DOVO. De 25-jarige Wormgoor zat zonder club en tekent nu een contract bij de kersverse Derde Divisionist voor de duur van één seizoen. 

Wormgoor begon zijn loopbaan bij de amateurs van HDS en Elinkwijk. Zijn talent bleef vervolgens ook bij Vitesse niet onopgemerkt waarna hij werd opgenomen in de jeugdopleiding van de Arnhemse club. Vervolgens speelde hij bij FC Dordrecht en RKC Waalwijk om nu bij DOVO onder Gert Kruys aan te sluiten.

DOVO is voor de centrale verdediger geen onbekende. Op de officiële website van de club verteld hij: “Mijn vader (Benno Wormgoor speelde 10 jaar in DOVO 1) en Vito hebben er natuurlijk gevoetbald. Als kleine jongen liep ik er dan op zaterdag op de velden als mijn broer moest voetballen. Dat DOVO me nu dan ook belde vond ik heel erg mooi.” Ook van zijn familie krijg hij advies. “haha ze hebben me heel goed advies gegeven. Ondanks dat we er niet meer zo vaak komen is DOVO altijd een warme club gebleven.”

Met Wormgoor haalt DOVO volgens de interviewer een verdediger in huis die de duels niet schuwt en daar zegt hij op,: “Inderdaad, ik ga graag lekker agressief de duels in. Ben kopsterk en heb een aardige pass. Ik wil vooral proberen een leider te zijn binnen het veld. Vorige week heb ik de wedstrijd tegen IJsselmeervogels gekeken. Dan zie je dat er heel veel voetbal in de ploeg zit. Met Gert Kruys aan het roer staat er ook heel wat ervaring langs de lijn. Ik heb er in elk geval een goed gevoel over en ontzetten veel zin in.”

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws