WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

DOVO versterkt zich volgend seizoen met Jordi Balk

Barry / Amateurs / 8 maanden geleden

Jordi Balk maakt komende zomer de overstap naar DOVO. De 25-jarige centrale verdediger speelt op dit moment voor DUNO. Daarvoor kwam hij uit voor onder andere het Ierse St. Patricks Athletic, het Schotse Ross Country en de Nederlandse bvo’s FC Utrecht en FC Oss. Balk tekent in Veenendaal een contract voor één seizoen.

De verdediger speelde in de jeugd voor SV Cothen en SV Houten, voordat hij de overstap maakte naar de jeugd van FC Utrecht. In 2014 verliet hij de Domstadclub voor het Schotse Ross Country. Een jaar later keerde hij terug in Nederland om voor FC Oss te gaan spelen. Na tweeënhalf seizoen in Oss volgde een Iers avontuur bij St. Patricks Athletic. In Ierland groeide de verdediger al snel uit tot een publiekslieveling. Ondanks dat hij het reuze naar zijn zin had en de Ierse club hem graag langer wilde vastleggen, koos Balk voor een terugkeer naar Nederland. Via FC Lienden kwam hij bij hoofdklasser DUNO terecht.

Maar nu staat het volgende avontuur voor de deur: Voetbalvereniging DOVO. “Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik de amateurwereld niet goed gevolgd, maar in de afgelopen 1,5 jaar meer en meer, omdat ik bewust de switch van professional naar amateur wilde maken. Er waren een aantal clubs die mijn interesse trokken. DOVO was er daar één van. Door de grote achterban aan fans en sponsoren gebeurt er altijd wel iets op de club, die kritisch maar ook lovend is. Ik houd van dit soort clubs. Dit brengt namelijk het beste bij mij naar boven! Een prima keuze denk ik dan ook”, aldus Jordi Balk.

Website DOVO
WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!