WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dubbele contractverlenging bij IJsselmeervogels

Barry / Amateurs / 6 maanden geleden

IJsselmeervogels heeft de contracten van Jeffrey Buitenhuis en Achraf Nejmi mogen verlengen. De twee kwamen er deze week met de club uit om minimaal tot de zomer van 2020 in het shirt van de Rooien te blijven spelen met een optie voor een volgend seizoen. 

Vanaf USV Hercules stapte Buitenhuis op 13-jarige leeftijd over naar FC Den Bosch en behaalde daarna het eerste elftal waarin hij maar liefst 50x in uitkwam. In 2014 stapte de verdediger over naar IJsselmeervogels waar hij onder diverse trainers een vaste waarde werd.

Voor de 27-jarige Nejmi geldt dat hij in 2015 naar de Rooie kant van Sportpark de Westmaat kwam nadat hij, op een kort uitstapje na bij de jeugdopleiding van FC Utrecht, de gehele jeugd bij USV Hercules had gespeeld.

Beide spelers maakte in 2017 het kampioenschap in de Derde Divisie zaterdag mee. Buitenhuis heeft inmiddels al 135 officiele duels achter zijn naam staan in het shirt van IJsselmeervogels en Nejmi mag zich over vijf duels jubilaris noemen als hij zijn 100e duel zal gaan spelen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!