Nieuws over Hoofdklasse B Zaterdag
/ 07 okt 2017 / Hoofdklasse B Zaterdag

EXCELSIOR'31 GRIJPT DE KOPPOSITIE IN DE HOOFDKLASSE B ZATERDAG!

Een prima overwinning van Excelsior’31 in de Hoofdklasse B zaterdag. De ploeg uit Rijssen won in een rechtsreeks duel met de koploper tot vandaag, Berkum met 3-1 en pakt hier direct de leiding mee in deze competitie. 

Excelsior’31 kwam goed uit de startblokken en legde Berkum zijn wil op. Na twintig minuten spelen werd de wil beloond en was het Boeloerditi die van ver tegen de touwen schoot. Tien minuten later was Berkum wel dichtbij de gelijkmaker maar in de scrimmage konden zij het net niet vinden. Waar Berkum het doel niet wist te vinden was het Penterman die vlak voor rust wel de score wist te verdubbelen, 2-0.

Na de rust werd de wedstrijd al snel in het slot gegooid. Een flitsende aanval over meerdere schijven werd door Köse koeltjes afgerond. Rond de 70e minuut deed Berkum nog wel iets terug via Chris van der Meulen, die daarmee al zijn zesde van het seizoen maakte, maar verder kwamen de mannen van Excelsior’31 niet meer in de problemen waardoor de drie punten in Rijssen bleven en zij de koppositie in de Hoofdklasse B op zaterdag pakten.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws