WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

FC Lisse herstelt zich van beroerde seizoensstart

Barry / Derde divisie zaterdag / 11 maanden geleden

FC Lisse heeft zich tegen Barendrecht herstelt van een Lisse onwaardige seizoensstart. Na de eerste 3 verloren wedstrijden moesten de geelblauwen gisteren aantreden in en tegen BVV Barendrecht. Waar de verwachtingen bij menig supporter laag waren keerde de equipe van Robbert de Ruiter huiswaarts met een 0-2 overwinning. 

Tom Noordhoff, de middenvelder die afgelopen seizoen overkwam van OFC, vatte het voor de camera van FC Lisse TV feilloos samen. Hij had de afgelopen weken op de bank plaats moeten nemen wegens een blessure en zag dat eigenlijk alles beter moest. Echter is het vanaf de zijkant altijd makkelijk praten. “Het enige dat ik dan kan doen is positief zijn, met de jongens praten en erop wijzen waar het allemaal beter kan. Nu moeten we de weg omhoog zien te vinden en hier op doorborduren”. Over zijn eigen optreden was hij nog niet geheel tevreden. “Ik was nog niet geheel fit. Hier en daar wat pijntjes. Maar als ik wel helemaal fit ben dan kunnen ze bij Lisse meer van mij verwachten.”

Maar het blijkt dat Noordhoff, ondanks hij nog niet helemaal fit was, de gemiste schakel in het elftal van De Ruiter is. Met hem is er meer rust op het middenveld, zoals dat ook bij zijn andere clubs het geval was. Het was allemaal nog niet weergaloos goed, maar als men bij Lisse de lijn door kan trekken dan kan het, als de selectie helemaal fit blijft, toch nog een leuk seizoen worden.

De eerste helft waren er over en weer wat mogelijkheden. De eerste was van Koylu, echter belande zijn schot recht in de handen van de Barendrecht doelman. Ook een schotje van Noordhoff in de 23e minuut kon simpel door de goalie gestopt worden en een poging van Siali ging een meter naast het doel. De kansen van Barendrecht waren daarentegen groter. Peter de Lange had twee keer de kans om de thuisploeg op voorsprong te zetten. Eerst kopte hij in de 37e minuut naast in zeer kansrijke positie op aangeven van Krolis en op slag van rust kreeg hij de bal pardoes voor zijn voeten maar pegelde hij naast het doel van Cummins.

Na de rust duurde het 8 minuten voor de 0-1 op het bord prijkte. Na een knappe voorzet was het Zwetsloot die binnen kopte en FC Lisse de voorsprong bracht, en in de 73e minuut kon Verweij uit een corner tegen de bal aanlopen en gaf de Barendrecht goalie het nakijken. Vijf minuten voor het einde was het diezelfde Verweij die ook nog namens Lisse de lat raakte, maar gescoord werd er niet meer.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!