WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

FC Lisse: Leroy Oehlers naar Sparta Nijkerk, Tom Enthoven stopt

Barry / Amateurs / 2 maanden geleden

FC Lisse raakt komende zomer de linkspoten Leroy Oehlers en Tom Enthoven kwijt. Beide spelers laten Ter Specke om verschillende redenen na dit seizoen achter zich.

Leroy Oehlers gaf enkele weken geleden al aan dat hij een andere uitdaging ging zoeken. Reden was naar zijn zeggen dat de TC van de club te lang talmde met het aangaan van een gesprek met de speler aangaande het komende seizoen. Oehlers nam toen zelf het besluit op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Ondanks belangstelling van clubs die op een hoger niveau spelen dan Sparta Nijkerk koos de Bussummer voor de ambities van deze club. De Arubaans international speelde eerder o.m. voor SV Huizen, USV Hercules en het Arubaanse Dakota.

Tom Enthoven kwam als 12 jarig spelertje over van DIOS uit Nieuw Vennep. Hij kwam daarna nog een seizoen uit voor Alphense Boys, maar keerde al snel weer terug op Ter Specke. Hij werd als A junior kampioen en kwam in het seizoe ‘17/’18 voor het eerst voor het vlaggenschip van de club uit. Dat was in een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Helaas voor speler en club kan Enthoven zijn studie in Amsterdam, waar hij vermoedelijk ook gaat wonen niet langer combineren met het spelen van amateur topvoetbal in Lisse. Met name de reistijd een aantal keren per week zou hem gaan opbreken. Enthoven geeft op de website van de club aan alle jaren met heel veel plezier voor de club te hebben gespeeld.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!