WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Gebroeders Teijsse scoren zes keer! Bij Scheveningen Koninklijke HFC niet gescoord!

Barry / Tweede divisie / 11 maanden geleden

 

Ook stonden de wedstrijden tussen Scheveningen tegen HFC en die van Jong Volendam tegen AFC op het programma vanmiddag. En dat was, vooral in doelpunten, een wereld van verschil. Waar de eerstgenoemde wedstrijd bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel waren er in Volendam vooral twee broers die er een korfbaluitslag van maakten. Het werd maar liefst 4 – 6. 

Waar niet gescoord word kan je natuurlijk geen doelpuntenmakers samenvatten. Het enige dat wij door dit gelijkspel tussen Scheveningen en Koninklijke HFC kunnen vermelden is dat Scheveningen van de laatste plek af is en de rode lantaarn heeft afgegeven aan SV Spakenburg. Voor HFC geldt dat zij de 12e plaats bezetten met 4 punten uit hetzelfde aantal wedstrijden.

Hoe anders was dit vanmiddag bij Jong Volendam tegen AFC. Amsterdam? Daar werden maar liefst 10 doelpunten gemaakt die het gemiddelde in de Tweede Divisie aardig hebben. opgekrikt.

Na de eerste helft ging Jong Volendam nog met een 4-3 voorsprong de rust in. Al na 9 minuten spelen was het Yusuf Blel die op aangeven van Roy Tol op fraaie wijze de 1-0. binnen kopte. Echter was het twee minuten later alweer gelijk. Door slap verdedigen van de Volendam defensie kon Yordi Teijsse zijn eerste van de middag binnen werken. Weer 3 minuten later was het andermaal Blel, nu op aangeven van Micky van de Ven, die er 2-1 van maakte, weer 2 minuten later was het Kenny Teijsse die weer gelijk maakte en weer twee minuten daarna zette Derry John Volendam alweer op 3-2.

En zelfs dit was nog niet genoeg voor de thee. In de 44e minuut kreeg AFC de ultieme kans op alweer de gelijkmaker en niemand minder dan Kenny Teijsse verzilverde die uitgelezen kans. Maar geloof het of niet, nog voor het rustsignaal kreeg ook Jong Volendam een penalty mee en ook Roy Tol benutte die onberispelijk, 4-3.

De rust kwam eigenlijk voor de neutrale toeschouwer dus wat te snel na zo’n spectaculaire eerste helft. Maar ook in het tweede bedrijf bleef er voldoende vermaak qua doelpunten. Net voor het uur spelen werd er zwak verdedigd door de oranjehemden waar Yordi Teijsse optimaal gebruik van maakte en voor de 4e keer vandaag AFC op gelijke hoogte bracht. Na deze gelijkmaker werd er door Jong Volendam niet meer gescoord al waren daar nog kansen voor van Blel en Micky van de Ven. Echter was het nog eens twee keer Yordi Teijsse die de eindstand op 4-6 zette en AFC de overwinning bezorgde.

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!