Nieuws over 2e divisie
/ 06 nov 2018 / 2e divisie

Gelukkig ook mooi nieuws uit de trainerswereld in de Tweede Divisie

Niek Oosterlee blijft langer aan G.V.V.V. verbonden. De hoofdtrainer en tweededivisionist hebben een nieuw eenjarig contract getekend. De 56-jarige oefenmeester staat nu tot medio 2020 onder contract in Veenendaal. 

De vorige verbintenis van Oosterlee liep tot de zomer van 2019. In juni 2017 volgde Oosterlee John de Wolf op als hoofdtrainer van G.V.V.V., waar hij vanuit de club veel waardering krijgt.

Oosterlee: ‘Altijd met een lach op mijn gezicht naar Veenendaal’ 

‘G.V.V.V. is echt een hele mooie club, het is enorm prettig om er te zijn’, aldus de in Alphen aan de Rijn woonachtige Oosterlee. ‘Ik moet vier keer in de week een lange reis maken om naar Veenendaal te komen, waarin ik doordeweeks altijd last heb van de spits. Toch ga ik altijd met een lach op mijn gezicht naar Veenendaal. G.V.V.V. is een echte saamhorige club met fijne mensen, dat is voor mij de basis om hier verder te gaan.’

Bericht overgenomen van de officiele website van GVVV

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws