Nieuws over Amateurs
/ 10 sep 2017 / Amateurs

HAMZA BOUKHARI TEKENT VOOR ÉÉN SEIZOEN BIJ QUICK BOYS

Quick Boys heeft tot het einde van dit seizoen Hamza Boukhari gecontracteerd. De overgang van de veelzijdige aanvaller, die afgelopen week op proef was bij de blauwwitten op Sportpark Nieuw Zuid, moet nog wel door de KNVB goedgekeurd worden. 

Vorige week dinsdag speelde Boukhari, onder het toeziend oog van zaakwaarnemer Peter R. de Vries, mee in een oefenduel tegen SJC. In het gewonnen oefenduel (6-2) scoorde de Hagenaar direct twee keer en gaf hiermee zijn visitekaartje persoonlijk af aan trainer Jan Zoutman. De afgelopen vijf seizoenen stond Boukhari onder contract bij FC Utrecht waar hij het afgelopen seizoen een vaste waarde was bij de beloften. Hij kwam uiteindelijk tot dertig duels in de Jupiler League. Echter kon hij in Utrecht niet rekenen op een nieuwe verbintenis waardoor hij transfervrij kon vertrekken.

De Technische commissie reageert verheugd op de komst van Boukhari. Gert Aandewiel reageert op de officiële website van Quick Boys: “Hamza is een snelle speler die beschikt over scorend vermogen en hij heeft een goede actie in huis. Door zijn komst worden de mogelijkheden vergroot om in aanvallend opzicht in meerdere systemen te kunnen spelen. Hij kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten en is tevens inzetbaar als aanvallende middenvelder. Met zijn specifieke kwaliteiten vormt hij een uitstekende aanvalluing op de capaciteiten van de huidige aanvallers binnen de selectie. Wij zijn erg verheugd met het aantrekken van een speler met zijn kaliber.”

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws