Nieuws over Persoonlijke interviews
/ 15 okt 2017 / Persoonlijke interviews

HARDE KLAP IN ASSEN BIJ ACV! OUD VOORZITTER PETER KUNTZ OVERLEDEN!

Een verschrikkelijk bericht op de website van ACV Assen vanmiddag. ‘Diep verslagen en intens verdrietig waren we toen ons ter ore kwam dat onze oud-speler en oud-voorzitter Peter Kuntz deze ochtend volkomen onverwacht tijdens het hardlopen is getroffen door een noodlottige hartaanval.’ Zo begint ACV dit trieste nieuwsbericht.

Zij gaan verder: ‘Amper vijf weken na het overlijden van zijn vrouw, Janine, sloeg het noodlot opnieuw toe. Het nieuws is voor ons als ACV-familie nauwelijks te bevatten, maar voor de familie Kuntz natuurlijk helemaal het meest verschrikkelijke dat hen kon overkomen. Onze gedachten zijn bij de achterblijvenden, vooral natuurlijk bij de kinderen, maar ook bij andere familie.’

Een bericht dat een ieder kippenvel zal brengen. Ook wij van Voetbalprof.com willen hiermee onze condeleances overbrengen naar de directe familie van de heer Kuntz en tevens naar de gehele voetbalclub ACV Assen. Wij willen jullie alle sterkte wensen in deze verschrikkelijk moeilijke periode. Onze gedachten zijn bij u!

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws