WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Harkemase Boys en DVS’33 blijven steken op gelijkspel

Barry / Derde divisie zaterdag / 11 maanden geleden

Beide ploegen hadden de eerste drie wedstrijden van het seizoen winnend afgesloten. Maar gisteren stonden ze tegen elkaar en het werd een enerverend duel met kansen over en weer. Harkemase Boys speelde thuis tegen titelfavoriet DVS’33. Het eindigde in een 2-2 gelijkspel. 

Al na 7 minuten spelen was er een verwoestende uithaal van Oktay Öztürk vanaf een meer of 20 die in de verre hoek belande en de geelzwarten uit Ermelo op een 0-1 voorsprong bracht. In de 19e minuut had Harkemase Boys op gelijke hoogte kunnen en misschien wel moeten komen toen Bouius in geheel vrijstaande positie binnen kon koppen. Maar zijn inzet verdween in de handen van doelman Huiskamp. Drie minuten later was het Joshua Patrick die de marge voor DVS’33 naar twee leek te brengen, echter werd zijn schot door doelman Jansema me een fraaie reflex uit de hoek getikt. Nog een keer Patrick, nu op aangeven van broer Enrico, kopte ook nog eens naast uit kansrijke positie net voordat Harkemase Boys wel het doel wist te vinden. In de 36e minuut ging er zwak uitverdedigen van DVS vooraf aan een prima voorzet die door Beimers tegen het net werd gekopt, 1-1.

Zo’n 6 minuten voor het rustsignaal spatte een schot van Roemeon nog uiteen op de paal van Jansema, waardoor er werd gerust met 1-1.

Na de thee waren er wat minder mogelijkheden voor beide ploegen. In de eerste 20 minuten waren er wat losse flodders op te tekenen. Onder meer een vrije trap van Patrick kon simpel opgepikt worden door Jansema en Huiskamp moest redding brengen op een streep van Beimers. Wel was het deze Beimers die Harkemase Boys in de 78e minuut op voorsprong bracht. Maar heel lang duurde de feestvreugde van de Friezen niet. In de 84e minuut was het namelijk Joshua Patrick die zichzelf in kansrijke positie maneuvreerde en de 2-2 onberispelijk binnen schoot.

Zo eindigde deze wedstrijd in een 2-2 gelijkspel, staan beide ploegen nu met 10 uit 4 op plek 2 en 3, en zagen zij Sparta Nijkerk langszij komen die nog de volle buit uit evenzoveel wedstrijden heeft.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!