WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Henk Wisman opvolger van Wilfred van Leeuwen bij Rijnsburgse Boys

Barry / Amateurs / 2 maanden geleden

Enkele dagen nadat Rijnsburgse Boys bekend maakte dat haar huidige trainer Wilfred van Leeuwen de club aan het einde van het seizoen zal verlaten heeft de club de opvolger al binnen. Henk Wisman zal komende zomer over komen van hoofdklasser Ter Leede.

Van Leeuwen had een doorlopend contract tot de zomer van 2020. Echter hij vroeg en kreeg ontbinding daarvan omdat het trainerschap bij de club slecht te combineren is met zijn werk. Van Leeuwen is eigenaar van een cafe/restaurant aan het Scheveningse strand.

Wisman is geen onbekende in Rijnsburg. In de periode 1997 – 2000 had hij de selectie van de Uien ook al onder zijn hoede. Hij is met zijn 61 jaar een zeer ervaren trainer in de top van het amateurvoetbal. Hij was eerder o.m. ook actief voor Quick Boys. Als speler kwam Wisman ooit uit voor o.m. SC Amersfoort en FC Amsterdam. Als trainer was hij o.m. actief voor FC Den Bosch, Fortuna Sittard, FC Volendam, het landenteam van Armenie en in het verre oosten en diverse amateurclubs in (de omgeving van) Amsterdam.

Bron: Voetbal in de Bollenstreek

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!