WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoek wint van Harkemase Boys, SteDoCo verslaat FC Lisse, DOVO speelt gelijk

Barry / Derde divisie zaterdag / 5 maanden geleden

Het is spannend in de Derde Divisie zaterdag in de strijd om de plekken drie tot en met 9. Voorlopig is het Hoek die de bovenste plaats achter Noordwijk en Quick Boys nu inneemt met slechts 4 punten achterstand op de nummer 2. SteDoCo hijgt in de nek op plaats 5 van DVS’33. ODIN’59 staat inmiddels gelijk met Harkemase Boys en DOVO en Lisse bezetten plek 8 en 9 op de ranglijst. Tussen DVS’33 (4e) en plaats 9 Lisse, zit slechts 6 punten.

Hoek – Harkemase Boys 4-0

Waar HSV Hoek het voor de winterstop al uitstekend deed onder leiding van Gerard de Nooijer, die na de laatste wedstrijd van de Zeelandse club werd ontslagen, hebben zij het na de winterstop direct weer goed opgepakt met trainer Vandenheede aan het roer. Met maar liefst 4-0 werd Harkemase Boys naar het hoge noorden terug gestuurd door doelpunten van Rik Impens, tweemaal Doesburg en Gert-Jan van Leiden.

Een overwinning waarmee zij het verliezende DVS’33 op de ranglijst gepasseerd zijn en nu de derde plek in hebben genomen.

 FC Lisse – SteDoCo

Waar FC Lisse voor de winterstop nog erg veel vertrouwen kweekte door met 3-0 te winnen van DOVO en een goeie slag te slaan voor de periode, gingen zij vandaag in eigen huis hard onderuit tegen de nummer 5 van de ranglijst SteDoCo. De ploeg uit Hoornaar kwam in de 8e minuut op voorsprong door een doelpunt van Dos Santos. Vlak voor rust was het Schröder die er al 0-2 van maakte. Zeven minuten na de rust maakte Verheul er 0-3 van waardoor de wedstrijd al wel gelopen was.

ODIN’59 – Achilles’29

ODIN’59 is goed uit de winterstop gekomen. Met een aantal zieke spelers in de selectie wist de ploeg van Richard Plug toch met 1-0 te winnen van rode lantaarndrager Achilles’29. De enige doelpuntenmaker van de wedstrijd was Achmed Al Mahdi.

DOVO – ASV De Dijk 

DOVO heeft in eigen huis een duur gelijkspel moeten slikken tegen de nummer 17 van de ranglijst. De Veenendaalse formatie van Gert Kruys kwam in de 14e minuut op voorsprong door een kop doelpunt van Simon van Zeelst op aangeven van Kesly den Haag. In de 34e minuut kwam De Dijk op gelijke hoogte door Koylu, 1-1. Een stand die tot het laatste fluitsignaal in stand bleef.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!