WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoogland promoveert voor tweede maal in successie.

Barry / Derde divisie zondag / 1 jaar geleden

Archieffoto 2017

OJC Rosmalen is er in de laatste wedstrijd van het seizoen niet in geslaagd zich te handhaven in de tweede divisie. De formatie van Mark Schenning verloor na een 2-1 voorsprong in het laatste kwart van de wedstrijd in Rosmalen die voorsprong alsnog en ging met 2-3 onderuit tegen Hoogland. Daarmee stijgt deze club meteen door na de promotie vanuit de eerste klasse naar de hoofdklasse vorig seizoen.

Beide teams misten een belangrijke pijler in deze wedstrijd. Sam van Doremalen werd node gemist in de verdediging van OJC vanwege een ernstige botsing gisteren op een voetbalveld in Maren Kessel terwijl Wobbes bij Hoogland geschorst was. Het was een vrij harde wedstrijd met het volgende scoreverloop:

OJC Rosmalen – Hoogland 2-3, 0-1 Mossink, 1-1 Meeuwsen, rust, 2-1 Schapendonk, 2-2 Baum, 2-3 Hienekamp. Eerste wedstrijd 2-2, totaal 4-5 voor Hoogland.

Deze wedstrijd was de laatste van de nacompetitie in 2e en 3e divisie. Opvallend detail: alle zes clubs (VVSB en FC Lienden uit de 2e, JVC Cuyk, OJC Rosmalen, v.v. Eemdijk en SJC Noordwijk uit de 3e divisie) die tegen degradatie voetbalden zijn uiteindelijk allemaa toch nogl gedegradeerd. Kanttekening: JVC Cuyk gaf haar positie vrijwillig op.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!