WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

HSV Hoek presenteert met Lieven Gevaert een nieuwe trainer.

Barry / Derde divisie zaterdag / 11 maanden geleden

Het Zeeuwse HSV Hoek heeft een nieuwe trainer voor het komende seizoen aangesteld. Nadat Hugo Vandenheede enkele weken terug zijn werk neerlegde moest de club op zoek naar een adequate vervanger. Aanvankelijk dacht de club die te hebben gevonden in de persoon van Trond Sollied (ex sc Heerenveen en Club Brugge) echter hij haakte alsnog af. Hoek schakelde meteen door naar de Belg Lieven Gevaert, die al aanwezig was bij de laatste wedstrijden die Hoek speelde bij FC Knokke en SV TOP.

Gevert speelde zelf voor Deinze en Waregem voor hij in het trainersvak stapte. Op 32 jarige leeftijd begon hij bij Dikkelvenne. Met deze club werd hij 3 maal kampioen. In 2016 stapte hij over naar Ingelmunster met welk team hij direct promoveerde naar de tweede klasse amateurs. De club fuseerde met Izegem en ging Mandel United heten. Gevaert liep met deze fusieclub twee maal een volgende promotie net mis.

De aanstelling van de nu 42 jarige Belg wordt door het lid van de TC van Hoek Jacky Lambert beredeneerd met de woorden: “Het is een voordeel dat Lieven al twee wedstrijden heeft gezien. Zijn communicatie is prima en wij denken dat hij bij deze groep past”.

Eerder liet sterkhouder Gert Jan van Leiden zich tegenover Omroep Zeeland minder positief uit over het eventueel weer aanstellen van een Belgische trainer. Daarmee doelde hij o.m. op de andere voetbalcultuur die bij onze zuiderburen heerst.

De TC van HSV Hoek is aan die opmerking dus voorbij gegaan.

Bron: PZC

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!