WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

HSV Hoek stoomt op naar plaats twee na zege op FC Lisse

Barry / Derde divisie zaterdag / 6 maanden geleden

HSV Hoek is de lachende tweede van de Derde Divisie zaterdag na de winst van Noordwijk op DVS’33 en door zelf te winnen van FC Lisse. 

In de 28e minuut opende Hoek de score direct bij de eerste mogelijkheid. Dat de Jager de thuisploeg op voorsprong zette mocht een wonder heten, want eerder hadden namens FC Lisse, Buimer (schot), Milton Klooster (schot) en David Verweij die vrij in kon koppen, al de mogelijkheden om de bezoekers op een voorsprong te zetten.

Na de voorsprong van Hoek werd die ploeg ook beter en kregen de rest van het eerste bedrijf ook de beste mogelijkheden. Eerst moest Erik Cummins redden op een schot van Kyle Doesburg en twee minuten voor het rustsignaal ging een schot maar net langs het doel van de Visser doelman.

Na de thee was het weer FC Lisse dat de eerste grote kans kreeg, echter was het weer Verweij die met een gevaarlijke kopbal de Hoek doelman niet kon verschalken. Op het uur spelen was het Buimer die een kopbal een meter over zag gaan. En weer was het na deze twee mogelijkheden Hoek dat het initiatief overnam. Weer was het Doesburg die Cummins op de proef stelde, iets waar de doelman dit keer nog in slaagde. Echter was het dezelfde Doesburg die Cummins 5 minuten voor het verstrijken van de officiele speeltijd wel wist te passeren en de eindstand bepaalde op 2-0.

Door de overwinning stijgt Hoek naar plaats 2 op de ranglijst met 6 punten achterstand op koploper Noordwijk.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!