WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

IJsselmeervogels blijft koploper na gelijkspel tegen Rijnsburgse Boys

Barry / Tweede divisie / 10 maanden geleden

IJsselmeervogels blijf de koploper van de Tweede divisie ondanks een gelijkspel in eigen huis tegen Rijnsburgse Boys. De ploeg van Ted Verdonkschot bleef op een 1-1 stand steken tegen die van Henk Wisman. 

In de 36e minuut kwamen de Rijnsburgers op een 0-1 voorsprong. Op aangeven van Bram Ros was het Joel Tillema die bij de tweede paal binnen kon koppen. Dit was tevens de ruststand. Na de rust waren er een aantal kleine mogelijkheden voor de Rooien op de Westmaat om op gelijke hoogte te komen. Echter mistten El Azzouti en de Harder de scherpte en de kracht om de Rijnsburgse doelman te verschalken.

Toch kwam die gelijkmaker er in de 69e minuut wel toen Danny van den Meiracker vanaf elf meter aan mocht leggen en onberispelijk binnen schoot. Ook na deze gelijkmaker had er nog een winnaar uit de bus kunnen, en soms wel moeten komen. Maar onder meer El Azzouti aan de ene kant en Jeffrey Jongeneelen aan Rijnsburgkant kregen de bal niet langs de sluitposten. Ook Olijfveld had namens IJsselmeervogels de winnende nog op zijn schoen, maar ook hij wist het net net niet te vinden waardoor de eindstand bleef steken op 1-1.

IJsselmeervogels behoudt door dit gelijkspel wel de koppositie op het hoogste amateurniveau. In punten is VV Noordwijk vandaag op gelijke hoogte gekomen echter is het doelsaldo van de rooien nog ietsje beter.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!