WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

“Interne strijd bij DHSC om contract Gert Kruys”

Barry / Interviews en columns / 12 maanden geleden

Volgens diverse bronnen rondt de club DHSC en bij het Veenendaalse VV DOVO zou Gert Kruys vorige maand een contract hebben getekend bij de Utrechtse club. 

Is dit een bijzonder verhaal? Nee, immers heeft Gert Kruys kort geleden bij DOVO aangegeven dat hij na dit seizoen niet meer als trainer voor de groep zal staan, dus is het zijn goed recht om te tekenen bij een andere vereniging.

Echter is de manier waarop dit contract tot stand gekomen zou zijn niet een die de schoonheidsprijs verdiend. Want, er zijn diverse bronnen (sponsoren, leden en een niet nader te noemen bestuurslid) van DHSC en mensen die Gert Kruys redelijk goed kennen die het volgende hebben verteld: Op voorspraak van Wesley Sneijder heeft Kruys vorige maand in het bijzijn van één lid van de Technische Commissie het contract getekend.  Andere TC leden waren hier niet van op de hoogte. Zelfs de voorzitter van DHSC wist/weet niks van het contract dat is afgesloten. Het ene TC lid dat er bij is geweest moest onlangs tegenover de andere TC leden met de billen bloot omdat er elke keer trainers voor werden gedragen die de taken van de huidige trainer in het volgende seizoen op zich zou moeten gaan nemen. Omdat dit inmiddels gênante vormen aan begon te nemen moest het betreffende TC lid aan zijn collega’s gaan vertellen dat Kruys dus al getekend had op voorspraak van Wesley Sneijder, de man die ook, of zelf of heeft gezorgd dat er een externe sponsor apart voor Kruys zal gaan betalen.

Tevens weet de huidige trainer ook nog niet dat hij aan het einde van dit seizoen niet meer als hoofdtrainer voor de groep zal staan.

Op het moment dat het lid van de Technische Commissie het tegen de andere TC leden heeft verteld is er wel nogal wat strijd los gebarsten. Zij vinden het schandalig dat er een trainer is aangesteld zonder dat zij hiervan op de hoogte waren, maar zijn wel verantwoordelijk. En ook omdat er meerdere sponsoren niet tevreden zouden zijn over de keuze Gert Kruys. Volgens een aantal van onze bronnen zou er zelfs flink weerstand zijn vanuit diverse sponsoren.

Door de onderlinge strijd die zou zijn ontstaan is zelfs de vader van Wesley Sneijder inmiddels een beetje ontdaan zo wordt verteld. Immers is DHSC zijn cluppie en vind hij het erg dat er nu nogal wat onrust is. “Dat zou niet horen bij de gezellige vereniging DHSC.”

We wachten het af….

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!