Nieuws over 2e divisie
/ 04 dec 2017 / 2e divisie

Jaimy Schaap verlengt tot 2021 bij IJsselmeervogels!

Dat zijn nog eens contracten! Doelman Jaimy Schaap (23) heeft vanavond op zijn eigen Facebook profiel bekend gemaakt dat hij zijn contract heeft verlengd bij Tweede Divisionist IJsselmeervogels tot maar liefst 2021. Een contract waar voor zowel club als doelman erg veel vertrouwen uit spreekt. 

Schaap had vorig seizoen een flink aandeel in het kampioenschap in de Derde Divisie. Het gehele seizoen was hij de eerste doelman en met tal van uitstekende reddingen hield hij IJsselmeervogels vaak overeind toen zij het even moeilijk hadden. Dit seizoen is Schaap tevens de onbetwiste nummer één doelman en dat heeft nu geresulteerd in dit prachtige contract.

Schaap laat op zijn Facebook pagina weten trots te zijn en ook de Technische commissie is zeer content. “Jaimy heeft zich bij ons doorontwikkeld tot een topkeeper, die bovendien uit onze eigen opleiding komt. Met zijn contractverlenging zorgen we voor stabiliteit op de keeperspositie. Daar komt bij dat Jaimy een rol gaat spelen in de jeugdopleiding voor de ontwikkeling van nieuw keeperstalent. We zijn al met al enorm blij dat IJsselmeervogels en Jaimy de aankomende jaren verbonden zijn.”

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws