WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jayson Halman vertrekt bij Rijnsburgse Boys

Barry / Tweede divisie / 2 maanden geleden

De 21 jarige Jayson Halman vertrekt, ondanks een doorlopend contract, aan het einde van dit seizoen bij Rijnsburgse Boys. Reden daarvoor is de geringe speeltijd die hij in Rijnsburg krijgt.

Halman geeft op de website van de club uit de Bollenstreek aan dat hij het op zich goed naar zijn zin heeft bij de club en dat het contact met de selectiespelers ook goed is. Echter waar hij vorig jaar onder Pieter Mulders nog regelmatig tot spelen kwam is dat in het huidige seizoen onder Wilfred van Leeuwen minder. Hij komt af en toe tot invalbeurtjes in de laatste minuten van wedstrijden. Halman kwam over van Zeeburgia. Voorheen speelde hij ook voor NEC. Er was ook eerder belangstelling van andere BVO’s.

Halman woont in Amsterdam maar hoeft niet persé in de directe omgeving van zijn woning te spelen. Ook een stapje terug naar bijvoorbeeld de derde divisie vindt hij een optie. Hij is echter vooral uit op meer speelminuten en die zouden dan wellicht weer de opmaat kunnen zijn om hogerop te komen. Halman heeft op dit moment nog geen contact met een andere club.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!