WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jong Volendam kampioen Derde Divisie zondag! Goes, OFC en OSS20 nacompetitie

Barry / Derde divisie zaterdag / 1 jaar geleden

De laatste speelronde in de Derde Divisie zit erop en dat heeft er toe geleid dat Jong Volendam de kampioen is geworden! De ploeg won met maar liefst 1-6 op bezoek in Haaksbergen bij HSC’21. 

Door de overwinning en het daarmee behaalde kampioenschap is Jong Volendam de tweede club die rechtstreeks promoveert naar de Tweede Divisie. TEC was vorig weekend al zeker van directe promotie omdat de tweede plaats ze niet meer kon ontgaan. Evengoed deed de ploeg uit Tiel er vanmiddag in eigen huis nog alles aan om de druk op Jong Volendam te houden en wonnen met 2-0 van ADO’20. Echter mocht dat voor de titel dus niet meer baten, maar veel slapeloze nachten zullen ze er niet van hebben. Het beoogde doel is gehaald.

Waar er vorig weekend nog wat verwarring was over de laatste te vergeven periodetitel is het na vanmiddag zeker. VV Goes had nog een punt nodig om deze periode binnen te halen en in eigen huis werden het er ‘gewoon’ 3. OSS 1920 werd met 4-1 verslagen waardoor daar nu echt het feestje gevierd kan worden. Aanstaande woensdag zullen zij de degens kruisen met FC Lienden.

Ook OFC heeft een plek in de nacompetitie weten te bemachtigen. De club uit Oostzaan werd derde op de eindranglijst en krijgt de periodetitel van SV TEC dat zoals gezegd direct promoveerde. OFC speelt aanstaande woensdag eerst uit tegen ASWH uit Hendrik IDO Ambacht.

SV OSS won ook een periode en speelt woensdag tegen Quick Boys.

Play Offs Tweede Divisie /derde divisies: 

A. Hoek – VVSB 

B. OSS’20 – Quick Boys

C. Goes – FC Lienden

D. ASWH – OFC 

Finale 1 A vs B

Finale 2 C vs D

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!