WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kelvin Maynard op zoek naar nieuwe uitdaging

Barry / Derde divisie zaterdag / 9 maanden geleden

Kelvin Maynard zal aan het einde van dit seizoen Quick Boys gaan verlaten. Dit maakt de Technische commissie van de club vanmiddag bekend op de eigen website. 

De 31-jarige verdediger annex middenvelder die aan zijn tweede seizoen op Sportpark Nieuw Zuid bezig is, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vorig seizoen sloot Maynard aan bij de A-selectie van Quick Boys. Na een wat ongelukkige start van de voorbereiding waarin de Amsterdammer een vervelende blessure opliep, maakte de mandekker in de loop van de eerste seizoenshelft zijn debuut in het blauw wit.

In het huidige seizoen is Maynard onder trainer Eric Assink een vaste waarde in de selectie en weet hij ook nog eens regelmatig het net te vinden. De teller staat inmiddels op acht doelpunten. Toch wil Maynard na dit seizoen op zoek naar iets anders. Waar de verdediger volgend seizoen zal spelen is nog onbekend. Wel laat Quick Boys op de website weten dat beide partijen het huidige seizoen in stijl willen afsluiten.

Quick Boys staat momenteel op de tweede plaats in de Derde Divisie zaterdag met net zoveel punten als koploper VV Noordwijk. Echter is het doelsaldo van de bewoners van Duinwetering iets gunstiger.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!