WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

KOZAKKEN BOYS – VITESSE IN BEKERTOERNOOI

Barry / KNVB / 2 jaar geleden

Komende donderdagavond speelt Kozakken Boys in Werkendam om de KNVB beker tegen Vitesse uit Arnhem. Dit schitterende affiche hield de club over aan de zege in de vorige ronde, toen Almere City werd uitgeschakeld.

Voetbalprof.com zal woensdagavond aanwezig zijn bij de bekerwedstrijd ODIN ’59 – SC Heerenveen in het Tata steel stadion in IJmuiden, maar ook donderdag op sportpark de Zwaaier in Werkendam bij Kozakken Boys – Vitesse. De tweede divisieclub hoopt op een mooie stunt aan het einde van een prachtig voetbaljaar. De club behaalde een mooie tweede plaats in de tweede divisie en was heel dicht bij het kampioenschap in deze competitie. Er is alle reden voor trots op hetgeen bereikt is dit jaar.

Kozakken Boys heeft nu dan door Almere City uit te schakelen voor de KNVB beker de mooie wedstrijd op de Zwaaier tegen Vitesse geloot en mag niet bij voorbaat kansloos worden geacht. De club heeft de laatste jaren een aantal prachtige prestaties geleverd en de liefhebber van verrassingen mag deze kans niet uitsluiten.

Gaat Vitesse gewoon doen wat hoort of gaat Kozakken Boys toch doen wat IJsselmeervogels en VVSB deden ? Stunten in het KNVB bekertoernooi ?

Donderdag vanaf 18.30 uur in Werkendam op sportpark de Zwaaier !

Theo Uphus

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!