WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lars Middelwijk volgend seizoen van Ajax (amateurs) naar DOVO

Barry / Amateurs / 1 jaar geleden

DOVO heeft haar eerste aanwinst voor het volgende seizoen binnen. Lars Middelwijk maakt de overstap van de Ajax amateurs naar Veenendaalse Derde Divisionist. De 26-jarige verdediger is in Amsterdam momenteel aan zijn 4e seizoen bezig. Daarvoor kwam Middelwijk uit voor FC Utrecht, Sparta, jsv Nieuwegein, DHSC en Sparta Nijkerk.

Op de website van DOVO verteld Middelwijk over een echte winnaarsmentaliteit te beschikken. “Ik kan ontzetten slecht tegen mijn verlies. Ga dan ook altijd voorop in de strijd om voor het team tot het gaatje te gaan.” Middelwijk kan op verschillende posities uit de voeten maar zijn voorkeur gaat uit naar linkervleugelverdediger. “Dat is mijn favoriete positie, maar als linkshalf of linksbuiten kan ik ook uit de voeten.”

Middelwijk is erg content met zijn nieuwe club. “DOVO is een mooie, ambitieuze club met een mooie accommodatie. Ze spelen momenteel in de Derde Divisie maar het doel is Tweede Divisie, voor een speler is het prachtig om daar te spelen. Met DOVO hoop ik dat te gaan doen. Ook het spelen voor veel supporters vind ik super mooi.”

DOVO zal zich de aankomende maanden nog  roeren op de transfermarkt. Blijf ons volgen voor  transfers van alle amateurclubs!

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!