Nieuws over Hoofdklasse A Zaterdag
/ 12 jan 2018 / Hoofdklasse A Zaterdag

Aanvoerder VV Noordwijk Martijn Le Congé: "De gesprekken verlopen positief."

Afgelopen nacht om 1.30 uur kregen wij een anoniem appje die ons vertelde dat Martijn Le Congé, de aanvoerder van de koploper uit de Hoofdklasse A zaterdag VV Noordwijk, heeft bijgetekend voor het volgende seizoen. Vanmiddag hebben wij Martijn via de telefoon benaderd en gevraagd om bevestiging.

Le Congé vond het verrassend dat wij hier vanaf wisten en dat ik in Nederland op de hoogte werd gesteld van de onderhandelingen. Echter wilde hij op dit moment alleen kwijt dat hij gesprekken heeft gevoerd en dat het er zeer positief uitziet. Het zou ons verbazen als het nu dus niet alsnog rond zou komen.

Afgelopen week had Le Congé aangegeven na dit seizoen te vertrekken. Zowel de club als de aanvoerder betreurde de uitkomst van de tot dan gevoerde gesprekken waaruit bleek dat zij er samen niet uit zouden komen. Net voor Le Congé met de selectie op trainingskamp ging naar Spanje vertelde hij tegen Voetbal in de Bollenstreek te hopen er alsnog met de club uit te komen. Dat lijkt nu dus te gebeuren.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws