WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Martin van Eeuwijk volgend seizoen ‘gewoon’ bij Quick Boys

Barry / Amateurs / 6 maanden geleden

Quick Boys heeft zich voor het volgende seizoen versterkt met middenvelder Martin van Eeuwijk. Van Eeuwijk zou ook het huidige seizoen in het blauwwit op Nieuwzuid spelen, echter was het de tuchtcommissie van de KNVB die daar een stokje voor stak. Reden: 

zij schorsten van Eeuwijk voor de duur van een jaar na het veelbesproken bijtincident. In de wedstrijd FC Lisse tegen HHC Hardenberg beet de speler die toen nog bij Lisse onder contract stond, tegenstander Ashwin Manuhutu in zijn bovenbeen. Daaropvolgend stuurde FC Lisse van Eeuwijk weg en pikte Quick Boys hem na het seizoen op. Van Eeuwijk tekende voor een seizoen maar voor hij aan spelen toe zou kunnen komen besliste de tuchtcommissie van de KNVB dat dit absoluut niet op de velden thuis hoorde en schorste de middenvelder fors. Een jaar niet spelen.

Of Van Eeuwijk na het uitzitten van zijn schorsing toch nog terug zou keren op het hoogste amateurniveau was voor iedereen de vraag. Quick Boys heeft hem vandaag beantwoord op de officiele website van de club. Het vertrouwen in Martin is zo groot dat zij ervan overtuigd zijn dat hij na zijn schorsing volgend seizoen ‘gewoon’ van grote waarde kan zijn voor Quick boys en hebben hem dan ook gecontracteerd, met in dat contract een optie voor nog een jaar.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!