WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mike van den Ban en Jordy Hilterman verlengen bij VV Katwijk

Barry / Amateurs / 5 maanden geleden

Haarlemmers Mike van den Ban en Jordy Hilterman hebben hun contract bij de huidige kampioen van de Tweede Divisie, VV Katwijk, met een seizoen verlengd. 

Van den Ban kwam drie seizoenen geleden over van de Haarlemse competitiegenoot Koninklijke HFC. Bij VV Katwijk werd de 27-jarige van den Ban direct basisspeler en zorgde als rechtsbuiten voor gevaar en doelpunten. Vorig seizoen sloeg het noodlot toe voor de sympathieke voetballer. In het KNVB beker duel met VVSB liep hij een zware knieblessure op en was hij maar liefst een jaar uit de roulatie. De afgelopen maanden heeft voetbalprof.com een aantal keer contact gehad met van den Ban over zijn blessure en zijn eventuele toekomst bij Katwijk. Geen enkele keer was hij neerslachtig of zonder vertrouwen. Iets dat een aantal weken geleden werd aangetoond toen hij na het jaar blessureleed zijn rentree maakte in het oranje shirt.

De vechtlust en professionaliteit die van den Ban heeft getoond in het afgelopen jaar heeft zich nu uitgekeerd met een contractverlenging van minimaal een seizoen. Iets waar waardering uitspreekt vanuit de club en vanuit de speler van den Ban.

Naast Mike van den Ban heeft ook Haarlemmer Jordy Hilterman zijn contract met een seizoen verlengd. De 22-jarige aanvaller stapte afgelopen zomer over van FC Volendam naar VV Katwijk en maakte een prima indruk in het oranje zwart. Helaas liep Hilterman op 27 oktober in de thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels een flinke blessure op. Echter is Hilterman inmiddels weer fit, traint weer volledig met de groep mee en zowel Technisch directeur Cees Bruinink als trainer Jan Zoutman zijn zo tevreden over de aanvaller dat er vanuit de club een aanbieding is gedaan om zijn contract met een seizoen te verlengen. Een contract waar Hilterman ja tegen heeft gezegd. En daarmee is het huwelijk tussen Katwijk en de aanvaller weer verlengd.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!