WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Milan van Ewijk (Excelsior Maassluis) tekent bij ADO Den Haag

Barry / Betaald / 1 jaar geleden

De pas 18-jarige Milan van Ewijk heeft vanmiddag een driejarig contract getekend bij ADO Den Haag. De rechtervleugel verdediger stapt aan het einde van dit seizoen over van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis. 

Het was al bekend dat van Ewijk gezien werd als een van de grootste talenten in de Tweede Divisie en dat hij begeerd werd door vele amateurclubs, clubs uit de Keuken Kampioen divisie en een paar uit de Eredivisie. Toch is zijn keuze gevallen op ADO Den Haag. Van Ewijk verteld daarover voor de camera van ADO TV: “Wat Jeffrey van As mij heeft aangeboden en het plan dat hij mij heeft voorgeschoteld beviel mij en kon ik daarop alleen maar ja zeggen. En het gevoel toen ik binnenkwam in dit stadion was gewoon heel belangrijk. Ik ben er heel erg blij mee.”

Jeffrey van As reageert op de website van de Hagenaars, “Milan had meerdere opties en het is mooi dat zijn keuze op ADO Den Haag is gevallen. Hij is een moderne en felle rechtsachter, die aanvallend ingesteld is. Zijn drive naar voren past bij onze club. Zijn aanvalslust gaat overigens niet ten koste van het verdedigende werk. We zien veel potentie in Milan, maar hij krijgt wel rustig de tijd om zich te ontwikkelen.”

Van Ewijk zat in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte in de zomer van 2016 de overstap naar Maassluis.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!