WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mitchell Theuns van VVSB naar OFC

Barry / Amateurs / 4 maanden geleden

Middenvelder Mitchell Theuns, die al enkele weken geleden bij VVSB had aangegeven dat hij voor een nieuwe uitdaging zou gaan heeft die in OFC gevonden. De 27 jarige speler kon drie jaar geleden ook al naar de club uit Oostzaan maar koos toen voor FC Rijnvogels en een seizoen later voor VVSB.

Theuns besloot enige tijd geleden niet verder te gaan bij de club uit Noordwijkerhout omdat hij sinds de trainersruil Jack Honsbeek – Eric Meyers weinig aan spelen is toegekomen. Hij wil weer belangrijk zijn voor een team en denkt dat bij OFC ook te kunnen zijn. De club probeert al enkele jaren naar de tweede divisie te promoveren en dat is het niveau waarop Theuns ondertussen de nodige ervaring heeft. Een andere reden voor Theuns om voor OFC te kiezen is het feit dat er al een aantal vrienden van hem voetballen. Tevens is de afstand vanuit zijn woonplaats, Amsterdam Osdorp, beduidend korter. Vorig seizoen kon hij nog carpoolen met Pieter Koopman naar VVSB, echter dit jaar moet Theuns steeds alleen de afstand naar Noordwijkerhout afleggen.

Het zou overigens nog zomaar kunnen dat VVSB en OFC elkaar nog gaan treffen in de nacompetitie promotie/degradatie tweede /derde divisie.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!